Suport

Ghidarea și suportul pe care le ofer clienților mei sunt bazate pe principiile Terapiei Schemelor. Poți descoperi mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Căi către un Sine Fericit:

Psihoterapia individuală

Calea principală de echilibrare și vindecare psihologică este psihoterapia individuală. Dificultățile noastre caută să ajungă în prim plan pentru a fi văzute, auzite și înțelese. În viața de zi cu zi își fac apariția spontan, fără controlul nostru, ca simptome (anxietate, depresie, furie incontrolabilă) și situații nedorite (conflicte interioare și interpersonale, blocaje personale și profesionale). În cabinet însă le chemăm noi, voit, controlat, într-un climat sigur, pentru a le asculta mesajul și a le integra lecția. Sunt aici pentru a te ghida și susține în acest demers.

În acest proces vom folosi ca far călăuzitor nevoile și valorile tale. Ele ne vor ajuta să regăsim calea către liniștea și echilibrul care fac deja parte din ființa ta. Psihoterapia nu ne schimbă, ci ne ajută să ne limpezim nouă înșine cine suntem, dincolo de tiparele și exigențele preluate din exterior.

Pentru a realiza acest proces, Schema Therapy ne pune la dispoziție numeroase concepte și tehnici utile. Ce este însă decisiv în terapie este relația pe care o vom stabili. Avem nevoie de o conexiune bazată pe încredere, autenticitate, empatie și granițe sănătoase pentru a mobiliza resursele tale interioare și pentru a soluționa dificultățile care îți tulbură în prezent fluxul vieții interioare și exterioare.

Beneficiari:Adulți
Durată:50′
Frecvență:Săptămânală
Cost:200 lei/ 50 euro
Cadru:Online

Psihoterapie de cuplu

Detalii în curând

Beneficiari:Cuplu
Durată:60′-90′
Frecvență:Săptămânală
Cost:250-300 lei/ 60-80 euro
Cadru:Online

Psihoeducație și training

Detalii în curând

Beneficiari:Clienți, psihologi și psihoterapeuți
Tematică:Subiecte pentru dezvoltarea personală
Durată și frecvență:Variabile
Costuri:Variabile
Structură:Webinarii, articole de blog, sesiuni 1-1, clipuri video, podcast-uri și alte materiale

Consultanță organizațională

Detalii în curând

Serviciul 1:Sesiuni 1 la 1 cu subalternii
Serviciul 2:Sesiuni 1 la 1 cu liderii
Serviciul 3:Training și psihoeducație
Durată, frecvență și costuri:Adaptate nevoilor companiei
Cadru:La sediul companiei și online