Servicii

În aventura auto-cunoașterii și auto-dezvoltării, îți pot fi alături prin:

Psihoterapie individuală

Principala componentă a activității mele se desfășoară în cadru individual, în ședințe săptămânale. Terapia Schemelor ne va furniza cadrul pentru a înțelege și gestiona dificultățile de care te lovești în viața de zi cu zi.

Psihoterapie de cuplu

Dacă dificultățile tale sunt mai degrabă în zona de cuplu, sunt aici pentru a vă susține pe tine și persoana ta dragă. Terapia Schemelor propune un model ușor de înțeles și eficient în gestionarea conflictelor și nemulțumirilor din zona de intimitate și cuplu.

Psihoeducație și training

Cunoașterea și integrarea conceptelor de Schema Therapy este în sine un proces vindecător. Îmi propun ca prin materialele pe care le pun la dispoziție pe site, în partea de blog, să prezint cât mai multe informații despre noțiunile și intervențiile din Terapia Schemelor.

Consultanță organizațională

Pentru că terapia schemelor se pretează lucrului în mediul profesional, ofer servicii de consultanță organizațională pentru: gestionarea stresului și problemelor de sănătate ocupațională, gestionarea conflictului, eficientizarea comunicării și dezvoltarea de abilități.